Sabbatical, Ecuador 1996
Hanneke blogt · 17. maart 2024
Terug in Nederland besloot ik om nooit meer een vaste baan te nemen en begon ik mijn eigen ontwerpstudio in Amsterdam, één van de beste beslissingen in mijn leven. Het heeft nog wel vele jaren geduurd voor ik haar woorden begreep, het poortje vond en begreep hoe liefde mij spiegelde.
Een eigen huis
Hanneke blogt · 07. maart 2024
Het heeft bijna dertig jaar geduurd voor ik begreep dat het een verkrachting was en geen seks met wederzijdse instemming.

Sacred Rivers
Hanneke blogt · 16. februari 2024
The "rights of nature" movement wants to give sacred rivers the same rights as people, and some religious groups are leading the way. It's part of many efforts around the world to preserve nature by drawing on faith traditions
Arjuna
Hanneke blogt · 13. februari 2024
Misschien vind je het leuk om mij te volgen tijdens mijn zoektocht in de Gita en wie weet maak ik weer een luisterboek van mijn bevindingen.

Thee bij de Zenmeester
Yoga · 05. februari 2024
Een verhaal over thee en Zen
Online cursus Yamas & Niyamas
Hanneke blogt · 23. januari 2024
De Yoga Sutra’s van Patanjali, een eeuwenoude tekst die bij veel yogaopleidingen op de literatuurlijst staat. De beoefening van het yogapad zou stagneren als de yamas en niyamas niet geïntegreerd zijn in het leven van de yogi. Daar wilde ik meer van weten, tijd dus om erin te duiken.

De dochters van Eva
Hanneke blogt · 19. november 2023
In The Daughters Of Eve onderzoekt Bettany Hughes hoe het zit met dat verhaal over Eva en die appel, over Salomé en Jezebel en hoe er eigenlijk echt over vrouwen in de Bijbel is geschreven.
Meditations on the Gita - Ram Dass
Meditatie · 05. november 2023
Meditations on the Gita by Ram Dass Image Rijksmuseum Amsterdam

Over chakra's, de wervelkolom en fascia
Hanneke blogt · 08. augustus 2023
Over chakra's, de wervelkolom en fascia.
De gave van geven
Hanneke blogt · 05. augustus 2023
Stilte en ruimte vullen we het liefst met van alles wat we verzamelen aan spullen, herinneringen, bezigheden, mensen, en altijd bang om tekort te komen dus het liefst telkens meer.

Meer weergeven