· 

LOS - Herinner je jouw wijze wilde vrouw

LIEFDE • LIJFELIJK • ZIELERIJK

De (spirituele) zoektocht van een krachtige vrouw. Een cursus in jezelf.

De afgelopen zeven weken ben ik, onder de bezielde, professionele en gepassioneerde leiding van Michelle Shanti, Esther Dekker en Geert Kimpen, uitgedaagd tot het schrijven van mijn eigen boek 'LOS - Herinner je jouw wijze wilde vrouw'.

 

Nou, dat boek komt er voorlopig niet hoor, maar daarover later meer.

 

De cover van het boek heb ik wel alvast ontworpen, zonder aan kosten en mogelijkheden te denken, want tja we gaan immers LOS.

Hoewel, m'n iMac ontplofte zodat ik verder moest op mijn nog oudere iMac uit 2003 die maar beter niet meer online gaat en waarin te weinig lettertypes staan om het gewenste ontwerp te maken, maar hey, de opzet is er en het beeld is duidelijk!

 

Op de achterkant zet ik:

LOS - Herinner je jouw wijze wilde vrouw

LOS - Leest als een roman en resoneert als de cursus van je leven

LOS - Wat heb je te verliezen

 

Stel, geld doet er niet toe. En stel dat je het leven van jouw dromen inderdaad gaat leven, hoe voelt dat? Wat ga je dan doen?

 

Elisa's liefdesleven is spannend, heftig en gepassioneerd, maar de mannen in haar leven zijn geen blijvertjes.

Op een dag herkent ze de wijze vrouw die haar pad kruist en ze besluit haar te volgen.

 

LOS nodigt je uit om los te laten en om je te herinneren wat jouw diepste verlangen is.

Wat wil je nou echt? Wat ga jij doen met de rest van je leven?

Hanneke Norbruis

Eind 2019 weet Hanneke Norbruis dat ze de stem van haar Zelf moet volgen en besluit ze te stoppen met haar eigen yoga- en meditatiestudio die ze de laatste tien jaar succesvol naam had gegeven. Haar plannen om weer te reizen moet ze herzien vanwege de pandemie door covid-19 en dus besluit ze om er thuis het hoofdstuk van haar leven van te maken.

Het resulteert in een reeks workshops en een jaarprogramma in yoga, meditatie en pranayama. In theeceremonies, verdiepend lichaamswerk en in dit boek dat een naslagwerk kan worden in jouw zielsverlangen.

Klinkt goed he? Maar helaas. Stel dat ik nu een contract voor elkaar zou krijgen bij een uitgever dan duurt het nog zo'n 1,5 tot twee jaar voor het in de boekhandel ligt. Zo lang wil ik niet wachten met deze cursus in jouzelf.

 

Geef me nog even om er een mooi geheel van te maken en dan lijkt 2021 mij een geweldig jaar om samen te komen en door te vloeien naar hogere frequenties. Dat geeft jou mooi tijd om na te denken over jouw diepste verlangen, wat wil je nou echt?

* I.v.m copyright: De foto van de vrouw met haar handen voor haar gezicht is een beeld van Shutterstock.

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Marjan (maandag, 19 oktober 2020 19:36)

    Jaaah, de wijze wilde vrouw mag in het licht! Stap 1 is gezet, ik ben razendbenieuwd naar de volgende stappen en volg haar graag.