· 

Stilte Dag Online - 29 november 2020

Inmiddels heb ik zelf al heel wat retreats en stiltedagen meegemaakt, en het afgelopen jaar heb ik ook online workshops en cursussen gevolgd. Daardoor kwam ik op het idee om een Online Stilte Retreatdag te verzorgen.

 

Ik merkte hoe ik me verheug op zo'n dag, me erop voorbereid en er ook helemaal in op kan gaan. Ik zet mijn mail uit, mijn telefoon op stil, deurbel uit en hang zelfs een bordje op de voordeur dat ik niet gestoord wil worden. Ja ik weet het, ik ga ver.

Dat komt doordat ik inmiddels weet hoe belangrijk stilte voor me is, ik ben er niet bang voor, want in die stilte spreekt heel veel.

 

En mocht jij al meteen zeggen 'Ja maar voor mij ligt dat anders want ...', doe dan juist mee!

Helaas worden yoga en meditatie nog als een luxe gezien en als vrijetijdsbesteding, terwijl als je de rust in jezelf weet te vinden en je fysiek en mentaal sterk bent, dan straal je die kracht en energie naar alles in je leven uit.

 

Ik heb een mooi programma samengesteld met meditatie, yin yoga, yoga nidra, een stiltewandeling en theeceremonie.

 

Ik vertel er nog iets meer over.


Programma

10.30 - 12.30: 

 • Introductie
 • Meditatie
 • Pranayama/ Ademtherapie
 • Yin Yoga

 

12-30 -14.00:

 • Lunch (die verzorg jij zelf bij jou thuis)
 • Stiltewandeling (met mijn instructie)

 

14.00 -16.00

 • Yoga Nidra
 • Theeceremonie
 • Meditatie

Maar hoe gaat dat dan in z'n werK?


 • Je meld je aan voor deze dag d.m.v deze link, waarna je een bevestiging ontvangt
 • Zet die datum als 'heilig' in je agenda en laat je huisgenoten weten dat ze jou daarin liefdevol respecteren ;-)
 • Twee dagen van tevoren ontvang je een herinneringsmail.
 • Zorg ervoor dat je huisgenoten je op 29 november niet storen
 • Zorg ook voor een lekkere lunch voor jezelf die dag, het liefst zonder anderen. 
 • Een frisse neus is gezond en heerlijk, dus na de lunch kun je een stukje gaan wandelen. Leg ik op de dag zelf uit, maar je kunt al wel van tevoren bedenken waar je (in je eentje en in stilte) wilt wandelen. In stilte wandelen betekent dat jij stil bent, ongeacht de omgeving.
 • Zorg ervoor dat je goede internetverbinding hebt op de plek waar je mee gaat doen
 • Leg van alles klaar aan kussen, dekens, warme sokken etc. zodat je zonder onderbrekingen de lessen kunt volgen.
 • Verdere informatie laat ik je weten na inschrijving en je mag me uiteraard ook mailen als je vragen. Mail me hier.
 • Log op 29 november in en laat je door mij meenemen.
 • Het is heel prettig om in de rust-flow te blijven die dag, dus maak het echt joúw dag.
 • Mocht je de 29e niet kunnen, laat het mij weten zodat ik je een link stuur waarop je het Retreat op jouw tijdstip kunt volgen. Uiteraard is het dan niet live met mij en de anderen.

Je doet al mee voor €47,00 p.p

* Ik weet dat je voor dit bedrag samen met je buurman, je zus of zelfs het hele buurthuis deze dag kunt volgen,

maar ik vertrouw erop dat je je per persoon aanmeldt. Dank je wel _/\_ Hanneke

 

#compassie #hebmelief #yinyoga #metta #zelfliefde #zelfcompassie #self-care #liefde #hebjelief #love #chi #prana #chakras #shakti #kundalini #dankbaarheid #LiefdevolleVriendelijkheid #vrede #yoganidra #meditatie #rust #yinyang #balans #harmonie #soulyoga #slowyoga

Reactie schrijven

Commentaren: 0