Samen op pad

Na 9 jaar mijn eigen yogastudio gerund te hebben, heb ik begin 2020 besloten een nieuw pad in te slaan.

Nog voor de corona-verwarring ontstond heb ik de huur van mijn studio opgezegd, zodat ik vanaf 1 mei 2020 de tijd en ruimte kon vinden om mijn inspiratie uit te werken.

 

Ik wil namelijk alle kennis en ervaring (en ik heb inmiddels heel wat bestudeerd en beoefend) die ik de laatste 15 jaar heb opgedaan heel graag delen en daarvoor is een andere structuur nodig dan het geven van groepslessen in een wekelijks rooster.

Ik wil delen met mensen die ook graag willen verdiepen, die niet bang zijn voor verandering en die inzien dat juíst nu, 2020, ons uitnodigt om die omslag te maken.

 

Iedereen wil geluk, gezondheid en liefde ervaren. Hoe doe je dat? Door te weten wat jouw diepste wens is. Waar gaat jouw leven over? Wat maakt dat jij lekkerder in je vel gaat zitten? En wat houdt je tegen?

 

Ken je De Mythe van Inanna?

Inanna wil bij haar grote liefde zijn die recentelijk is overleden. Om daar te komen moet ze afdalen naar de onderwereld waarbij ze door zeven poorten gaat. Telkens als ze door een poort verder af wil dalen moet ze sieraden en kleding afleggen. Als ze uiteindelijk volledig naakt is en al haar aardse bezittingen heeft afgelegd, is haar Ware Zelf te zien.

Het verhaal symboliseert onze tocht naar bevrijding, voorbij alle maskers en rollen die we spelen, voorbij alle concepten en overtuigingen waar we aan vasthouden. De grote liefde in jouw leven is jouw echte Zelf. De 7 poorten zijn de verschillende lagen die je los gaat laten om daar te komen. Diezelfde symboliek vinden we in de Dans van de 7 Sluiers die Salomé uitvoerde. En ook in onze 7 belangrijkste chakra’s waarin allerlei informatie versluierd ligt te wachten om wakker te worden.

We kunnen op verschillende manieren samen op pad:

 

In 1-op-1 sessies: Misschien weet je al waaraan je met mij zou willen werken, bijvoorbeeld als je een goede massage wilt.

Na een intake-gesprek kunnen we ook een traject afstemmen vanuit onderstaande ervaringsgebieden.

Dat kan in levende lijve en dat kan online.

Het is mijn intentie om ieder samenzijn als een unieke ervaring te creëren waarin in jouw behoeften voorzien wordt.

  • Massage
  • Conscious Touch (Bewuste meditatieve aanraking)
  • Meditatie
  • Yogatherapie
  • Yin Yoga
  • Restorative Yoga
  • Pranayama

Groepen: Er is veel mogelijk, dus bel of mail me voor de mogelijkheden.

  • Op de pagina Agenda vind je de workshops en retreats waar ik lesgeef
  • Ik verzorg afgestemde workshops en trainingen in yoga & meditatie bij bedrijven en yogascholen

Karuna, met liefdevolle groet, Hanneke Norbruis

(Karuna = compassie = actie ondernemen om deze wereld weer in haar natuurlijke balans te brengen)