shakti time

Wat er met je gebeurt als je je losmaakt van de drukte van elke dag (al is het maar voor een paar uur) is enorm waardevol.

Ik schreef dit blog over retreaten.

 

Kernwoorden voor mij zijn dankbaarheid, compassie, authenticiteit, je levensenergie laten stromen, verbinding, inner peace, voor jezelf opkomen …

 

Laat los, een dag lang verstillen, verdiepen en (aan) geraakt worden.

 

Wat is jouw diepste wens, wat is jouw sankalpa?

 

WAT WIL JE NOU ECHT? WAARVAN MAAKT JOUW HART EEN SPRONGETJE?

Yoga, bewustwording, bezinning … enkele van de sleutelwoorden die maken dat jij: nú vollediger in jouw leven gaat staan, zodat jij

  • je leven (weer) zelf in de hand neemt
  • je verleden gaat begrijpen en los kunt laten
  • jouw energie optimaal laat stromen op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau, zodat je gezonder en dus gelukkiger wordt.

Wat wil je nou écht? Waarvan maakt jouw hart een sprongetje?

 

Ik noem het DE CAMINO, jouw weg om daar achter te komen.

Durf jij dat aan en ga je mee op pad?

Dus in plaats van die eeuwige drukte en andere 'ja-maars' of 'nee kan niet', trek je je wandelschoenen aan en ga je op pad.

 

Het heeft gemaakt dat ik niet ben blijven steken in mijn comfort-zone en dat ik mij daardoor steeds verder verdiep.

Het verrijkt mijn leven én het zorgt ervoor dat ik anderen kan inspireren om ook die keuze te maken.

 

Voor wie?

Voor als je stilte wilt, voor als je verder wilt dan in je wekelijkse yogales, voor als je nog nooit yoga gedaan hebt maar voelt dat daar verdieping mogelijk is, voor als je veel voelt en minder prikkels wilt, voor als je je innerlijke criticus in de ogen durft te kijken, voor als je lange tijd meer gegeven dan ontvangen hebt, voor als jouw authentieke zelf wel weer wat aandacht mag krijgen. Voor jou dus.

 

Wat?

We hebben de neiging om alles onder controle te willen houden ... laat daar nou net de sleutel liggen, in loslaten, toelaten en in overgave.

Lees ook mijn blog over het belang van Shakti Time.

 

Sleutelwoorden:

#compassie #hebmelief #karuna #metta #zelfliefde #zelfcompassie #liefde #hebjelief #love #chi #prana #chakras #shakti #kundalini #dankbaarheid #LiefdevolleVriendelijkheid #vrede #chakras #yoganidra #meditatie #rust #yinyang #balans #harmonie

 

Durf je los te laten? Je over te geven aan mijn inspiratie?

Ik neem je mee in rustige yogahoudingen, geleide meditaties, compassie ook voor jezelf, pranayama, diepe wijsheid, yoga nidra, chakrakennis

en mooie stiltes.

 

Beluister hier alvast mijn Liefde-Licht-Meditatie

 

Lees hier meer over Hanneke Norbruis.

  • De prijs is inclusief thee en een heerlijke vegetarische lunch.
  • Deze dag is niet geschikt om met je persoonlijke trauma’s aan de slag te gaan. Daarvoor kan je een privé-traject met mij bespreken.
  • Als je twijfelt of deze dag geschikt voor je is, mag je me natuurlijk ook even mailen, appen, bellen of contact opnemen via social media.