Artwork Catrin Welz-Stein

 

shakti time • Zondag 16 februari 2020

Wat er met je gebeurt als je je losmaakt van de drukte van elke dag (al is het maar voor een paar uur) is enorm waardevol.

 

Kernwoorden voor mij zijn dankbaarheid, compassie, authenticiteit, je levensenergie laten stromen, verbinding, inner peace, voor jezelf opkomen …

 

Laat los, een dag lang verstillen, verdiepen en (aan) geraakt worden.

 

Wat is jouw diepste wens, wat is jouw sankalpa?

 

 

 

WAT WIL JE NOU ECHT? WAARVAN MAAKT JOUW HART EEN SPRONGETJE?

Ik dobber nog wat na op de golven van de cursus RUST IN JE HOOFD die ik op Facebook gaf.

 

De groep was groter dan ik had durven dromen en ik heb er hele mooie oprechte reacties op ontvangen.

Vanochtend, tijdens een massage, bedacht ik me “Waarom wil ik dit eigenlijk zo graag delen?” en ook “Wat maakt nou dat slechts weinig mensen echt dieper in willen gaan?”

 

Yoga en ook meditatie zijn een beetje in de wellness-hoek beland en blijven daarmee aan de oppervlakte drijven.

Anderzijds, alle kritieken ten spijt dat yoga niet meer is zoals het ooit bedoeld zou zijn, zie ik het als een zegening dat zoveel mensen het omarmd hebben, al is het voorlopig vooral op fysiek niveau.

 

Yoga, bewustwording, bezinning … enkele van de sleutelwoorden die maken dat jij: nú vollediger in jouw leven gaat staan, zodat jij

  • je leven (weer) zelf in de hand neemt
  • je verleden gaat begrijpen en los kunt laten
  • jouw energie optimaal laat stromen op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau, zodat je gezonder en dus gelukkiger wordt.

 

Wat wil je nou écht? Waarvan maakt jouw hart een sprongetje?

 

Ik noem het DE CAMINO, jouw weg om daar achter te komen.

Durf jij dat aan en ga je mee op pad?

Dus in plaats van die eeuwige drukte en andere 'ja-maars' of 'nee kan niet', trek je je wandelschoenen aan en ga je op pad.

 

Het heeft gemaakt dat ik niet ben blijven steken in mijn comfort-zone en dat ik mij daardoor steeds verder verdiep. Het verrijkt mijn leven én het zorgt ervoor dat ik anderen kan inspireren om ook die keuze te maken.

 

Zullen we dat pad inslaan 16 februari? Deze dag vindt plaats in mijn eigen studio, en we gaan er een heel mooi en speciaal intiem feestje van maken. Bestel je kaartje hier.

Voor wie?

Voor als je stilte wilt, voor als je verder wilt dan in je wekelijkse yogales, voor als je nog nooit yoga gedaan hebt maar voelt dat daar verdieping mogelijk is, voor als je veel voelt en minder prikkels wilt, voor als je je innerlijke criticus in de ogen durft te kijken, voor als je lange tijd meer gegeven dan ontvangen hebt, voor als jouw authentieke zelf wel weer wat aandacht mag krijgen. Voor jou dus.

 

Wat?

We hebben de neiging om alles onder controle te willen houden ... laat daar nou net de sleutel liggen, in loslaten, toelaten en in overgave.

Lees ook mijn blog.

 

Sleutelwoorden bij mij zijn altijd:

#compassie #hebmelief #karuna #metta #zelfliefde #zelfcompassie #liefde #hebjelief #love #chi #prana #chakras #shakti #kundalini #dankbaarheid #LiefdevolleVriendelijkheid #vrede #chakras #yoganidra #meditatie #rust #yinyang #balans #harmonie

 

Durf je los te laten? Je over te geven aan mijn inspiratie?

Ik neem je mee in rustige yogahoudingen, geleide meditaties, compassie ook voor jezelf, pranayama, diepe wijsheid, yoga nidra, chakrakennis

en mooie stiltes.

 

Lees hier meer over Hanneke Norbruis.

Datum

Tijd

Locatie

 

 

 

Prijs

Ticketlink

16 februari 2020

10.00 – 17.00

YOGA Hanneke Norbruis

Nicolaes Maesstraat 2-218 Zaandam

Niet ver van de snelweg. Gratis parkeren. Makkelijk bereikbaar met OV

 

Vanaf €75,00 (incl.21% btw)

Bestel je tickets hier


  • De prijs is inclusief thee en een heerlijke vegetarische lunch.
  • Deze dag is niet geschikt om met je persoonlijke trauma’s aan de slag te gaan. Daarvoor kan je een privé-traject met mij bespreken.
  • Als je twijfelt of deze dag geschikt voor je is, mag je me natuurlijk ook even mailen, appen, bellen of contact opnemen via social media.