· 

MY PRIVATE SHALA

Mijn privé shala.

Shala is een Sanskrit woord voor ‘huis’’toevlucht’’thuis’

Wat een voorrecht om met dit weer in de buitenlucht op dit heerlijke plekje te mediteren en mijn eigen vorm van Slow Yoga te beoefenen!

Een yoga shala is de ruimte waar yoga beoefend wordt.

Daar ben ik vanavond weer te vinden.

19.19-20.15: Aandacht voor rug, schouders en nek

20.30-21.30: Slow Yoga

En je bent zo ontzettend welkom!

Verlang je daar ook naar? Dat je altijd welkom bent, ondanks alles en met alles wat er is? Ook dat is yoga!

Afgelopen weken een aantal mensen gesproken dat graag een les komt volgen in mijn studio. Op mijn website raken ze aangetrokken door het persoonlijke, alsof ik tegen je praat, geen standaard verhaaltje.

Veel mensen zoeken naar een manier om rust in het hoofd te krijgen. Er komt immers zoveel informatie binnen elke dag én dan is er ook nog heel veel in onszelf dat zich dagelijks weer aandient … hoe vind je daar nou rust en overzicht in?

Ik help je om (weer) in contact te komen met je lichaam. Om te voelen, te ervaren, toe te laten en misschien zelfs al ervan te kunnen genieten? 

Ik help je de rust te vinden tussen de gedachten. Die rust of stilte die veel meer over jouw ‘zelf’ zegt dan al die gedachten en meningen van jezelf, van anderen, van de maatschappij ….

En ik kan het weten, want ik ben immers ook maar gewoon een mens, met alle ups & downs die je op je pad ontvangt en die je uitdagen om ervan te leren, om weer te lachen nadat het heeft tegen gezeten, om moed te houden als je denkt dat er nooit meer licht komt in die lange tunnel, die zo langzamerhand wel weet dat uiterlijke schijn je van binnen niet gelukkiger maakt … oftewel een echt mens dat the real stuff wil

Dus wees welkom @YOGA Hanneke Norbruis Zaandam

#beherenow #rust #compassie #verbinding #stilte #balans #yinyang #prana #chi #ayurveda #yoganidra #yinyoga #slowyoga #restorativeyoga #meditatie #pranayama #chakraleer #innerpeace #authenticiteit #karuma #metta #jepad #camino #dharma #demiddenweg #themiddleway